ready to go
Blijf op de hoogte en volg Mara
17 September 2016 | Nederland, Neede
Mijn ticket en paspoort en alle andere papieren liggen klaar, Mijn backpack is vol gepakt en staat geduldig te wachten tot ik zo ver ben om te vertrekken. Het was nog best een uitdaging om keuzes te maken wat je mee neemt en wat niet. Het is toch een relatief klein tasje, als je voor z'n lange tijd weg gaat. Maar het is gelukt.
Nog 2 dagen... en dan is het zover dat mijn grote avontuur gaat beginnen.
Ik heb er zin in!! Ondanks dat, vind ik het super spannend, niet wetend wat ik kan verwachten en hoe het zal lopen. Een uitdaging die ik met beide handen aan pak! Ik ben er klaar voor om te ontdekken wat voor moois er down under te beleven is.
De afgelopen week heeft in het teken gestaan van en staat van "afscheid" nemen van iedereen om me heen. Best raar om zoveel lieve mensen, zo lang niet te zien. Maar gelukkig hebben we skype, Facebook, mail en telefoon, en natuurlijk deze site om in contact te blijven. aan communicatie middelen geen gebrek dus dat gaat helemaal goed komen!!
We'll keep in touch!!! ;)
Nog 2 dagen... en dan is het zover dat mijn grote avontuur gaat beginnen.
We'll keep in touch!!! ;)
17 September 2016 - 17:56
Kelly:
Hey mara,
Wauw wat een mooie uitdaging en wat spannend zeg!
Heel erg veel plezier en geniet er lekker van!
Liefs kelly -
17 September 2016 - 18:28
Miranda :
17 September 2016 - 19:15
Loes:
Mara
Ik wens je ontzettend veel plezier en geluk voor het komende jaar.
Gr Loes -
17 September 2016 - 19:53
Joyce:
Ooeeee spannend!
Zo blij dat je hebt besloten om het toch gewoon te doen! Super gaaf!
Geniet nog even van je laatste kriebels hier in ons kikkerlandje en alvast heel veel plezier Down Under!
Liefs Joyce (uit het verre Hunten ;)) -
17 September 2016 - 19:54
Anke:
Spannend!!! Heel veel plezier en een goede reis!! -
17 September 2016 - 20:49
Tettje:
Hoi Mara,
Alle do's en dont's zijn natuurlijk al lang gezegd, dus.......veel plezier!
Groetjes Tettje -
17 September 2016 - 20:58
José :
Wens jou heel veel plezier en geniet van al je belevenissen groetjes van mij -
17 September 2016 - 21:21
Betsie Wijlens:
Mara heel veel plezier met deze spannende uitdaging. Goede reis -
18 September 2016 - 11:49
Simon:
Alvast een hele goeie reis!
Heel veel sterkte en succes en vooral heel veel plezier down under! -
18 September 2016 - 13:27
Noor:
Super spannend Mara! Maar wat ontzettend gaaf!
Ik zal je verslagen ook gaan lezen en zal vast heel veel van Linda terug horen!
Ik wens je in ieder geval heel erg veel plezier! Ga er enorm van genieten want dat heb je verdiend! Een hele goede reis!
Xx Noor -
18 September 2016 - 22:27
Wilma:
Lieve Mara, een hele goede reis en een heel fijn jaar gewenst downloaden underground. -
18 September 2016 - 22:31
Wilma:
Down under moet het zijn -
19 September 2016 - 18:02
Kristel En Wouter:
Mara,
Wij wensen je super veel plezier!!!
Pas goed op jezelf en geniet ervan!!
Groetjes Kristel en Wouter -
19 September 2016 - 20:25
Roswitha:
Hee Mara,
Je avontuur is inmiddels begonnen. Best spannend!!!
Wij wensen je vanuit Haaksbergen veel plezier, geluk en kracht.
Plezier, met al die leuke mensen die je tegen komt.
Geluk, dat je al het moois 's zult vinden.
En kracht voor de minder mooier momenten..
Dikke knuffel van ons,
Harrie, Roswitha en Lin
Ps. dit is de vierde poging, haha de site staakt soms. grrrr :) -
23 September 2016 - 22:32
Nanny:
Hoi Mara,
We weten dat je inmiddels Down under bent. Heel veel plezier en geniet van alles dat je tegen Komt.
Groet,
Henk en Nanny